Tak se prostě odstěhujte

Určitě nemáte nic proti rodičům, kteří Vám poskytli azyl, když nemáte kam jít. A rozhodně to od nich bylo víc než rytířské gesto, když do podnájmu vzali i Vaši partnerku, která očekává Vaše dítě. Jenže nastal čas, kdy se to vážně nedá už všechno snášet. Musíte si najít vlastní bydlení!
velký mobilheim.jpg
Jak to ale provést?
Odstěhovat se do svého by bylo ideálním řešením jak pro Vaši budoucí rodinu, tak pro Vaše rodiče. Nemyslete, i pro ně je Vaše přítomnost zátěží, kterou musejí denně snášet. Stěhování je jediným řešením, abyste předešli nesvárům. Dokonce by se Vaše stěhování dalo nazvat akutním řešením!
Co Vám je ale platný zakoupený stavební pozemek, když nemáte dost finančních prostředků na postavení rodinného domu? Snad mobilheim! Ten byste mohli dát!
· Nemusíte vynaložit najednou takovou spoustu peněz za pořízení, ve srovnání se stavbou rodinného domku.
· Nemusíte ani čekat několik dlouhých měsíců na to, než byste se mohli nastěhovat do svého.
mobilheim za stromy.jpg
Pořízení mobilheimu je přece řešení přímo unikátní!
Uvědomili jste si, že Vám právě svitla naděje? Že s takovým řešením byste ukončili nepříjemné pocity při bydlení s rodiči?
· Žádné boje o ranní pobyt v koupelně.
· Žádné dohadování o večerním sledování televizního programu!
· Žádné mimořádně velké ohledy jeden na druhého.
· Ale také žádné teplé večeře, o které se Vaše maminka stará!
Konečně byste se stali pány svého příbytku na kolečkách. A finančně byste to zvládli poněkud lépe, než kdybyste se pustili do stavby rodinného domu. A víte, jak rychle byste bydleli ve svém? Mobilheim Vám přivezou a usadí na místo a Vy se postaráte jen o okolí. Z okna mobilheimu se rozhodnete, jestli se budete dívat na ovocné stromy, nebo na záhony s mrkví. Nebo jen na perfektně posečený trávník!
Pravděpodobně je rozhodnuto, viďte? Jakoby Vám najednou nevadilo nic na společném bydlení s rodiči, že ano? To bude asi tím, že se již za několik dní můžete stěhovat!